Saturday, March 1, 2008

GELOMBANG ARUS PERUBAHAN
PKR KOTA ANGGERIK
TIDAK SABAR NANTI HARI UNDI

Gambar atas: " Kerjasama yang erat antara ahli tanpa mengira bangsa, umur, pangkat atau kawasan Matlamat hanya satu - mahukan kemenangan pada PKR untuk Kota Anggerik DUN N40" kata Saudara Adnan Bin Jamburi ~Ketua Penerangan merangkap Pengarah Pilihanraya Perlimen Shah Alam P-108. ( Barisan hadapan duduk paling kanan )

Gambar atas: Tangan yang mampu mengubah harapan baru untuk Malaysia. Hebat sunggoh perjuangan mereka. Tidak tahu apa erti penat apabila dalam semangat perjuangan yang kental walaupun sudah melewati waktu malam.Gambar Kiri. Yahya Shari - Pengarah Pilihanraya Negeri Selangor PKR bersama saudara Iskandar yang turut sama mengatur strategi menjelang 8hb March nanti. Gambar kanan: Encik Mohd Haris Bakar Pengarah DUN Batu Tiga Shah Alam yang sentiasa bertenaga dan bersemangat menjalankan tugas.
Gambar kiri: Yahya Shari bersama dengan Saudara Adnan turut sama membantu jentera gerak-gempur pilihanraya PKR DUN N40.RANCANGAN AKTIVITI
PKR KOTA ANGGERIK – DUN N40
Haji Yaakop Sapari @ HYS
Tertakluk kepada pindaan dan perubahan.
Hubungi talian : 019-6914764 * 012 – 2839030 * 013-3882627

Tarikh: 1hb March (Sabtu) Jam: 5 ptg Lokasi : Flat Sek 7 SA
Perjumpaan dengan masyarakat India bersama calon HYS.

Tarikh: 2hb March (Ahad) Jam: 6 ptg Lokasi : Ladang Bukit Raja – SA
Perjumpaan dengan masyarakat setempat bersama rakan Parlimen Haji Khalid Samad.

Tarikh: 2hb March (
Ahad) Jam: 8.30 pagi Lokasi : Pasar Pagi Ahad Stadium
Aktiviti : Konvoi beramai-ramai bersama dengan calon HYS ke pasar pagi ahad. Berkumpul di bilik gerakan pada jam 8 pagi untuk taklimat.

Tarikh: 2hb March (Ahad) Jam: 11 pagi Lokasi : HQ PKR-KA.
Kursus Polling Agent Counting Agent - PACA oleh Encik Mohd Haris Bakar.
Nota: Sila bawa salinan kad pengenalan serta sekeping gambar warna ukuran passpot.
Nota kepada pada perserta yang terlibat : Sila emailkan gambar serta rencana maklumat pada email pkrkota.anggerik@yahoo.com - juga mohon kerjasama untuk menhebahkan maklumat ini pada rakan-rakan yang lain. Terima Kasih.

No comments: